وب سایت پرنیان آرامش
  • محتوا
  • مجله خبری
  • درخواست مشاوره
  • بولت ژورنال
  • مهارت های زندگی
  • دوره آموزشی
  • مراقبه
  • موسیقی
  • کلید کتاب
  • عرفان و ادب
  • شرح مثنوی
  • پادکست پرنیان
  • پنل کاربری
  • برگشت به سایت
وب سایت پرنیان آرامش

آموزش مراقبه مانترا


مطالب آموزشی / مراقبه / آموزش مراقبه مانترا
آموزش مراقبه مانترا

1207 بازدید

مراقبه ، یکی از ابزارهای مفید کاهش استرس است . انواع مختلفی از مراقبه وجود دارد و مراقبه مانترا ، یکی از مراقبه های ساده ، مفید و موثر است . با هم در این مورد بیشتر می خوانیم .

از مدیتیشن مانترا برای تسکین استرس استفاده کنید

مدیتیشن مانترا یکی از ساده ترین و آسان ترین تکنیک های مدیتیشن برای یادگیری است. مانند اشکال دیگر مدیتیشن، می تواند در یک لحظه سطح استرس شما را در یک جلسه تغییر دهد و یا با تمرین مکرر میتواند نحوه ی مدیریت استرس شما را از حالا به بعد دگرگون کند.

مزایای مدیتیشن مانترا

اگر شما در حال خواندن این مقاله می باشید، احتمالا قبلا شنیده اید که مدیتیشن به دلیل تمام راه هایی که می تواند دیدگاه و سلامت کلی شما را بهبود ببخشد ابزاری برای تسکین استرس شناخته میشود. مدیتیشن با کاهش استرس مزمن و همچنین کاهش ضربان قلب و فشار خون، افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن و بسیاری از مزایای دیگر مرتبط است. مدیتیشن مانترا با کاهش افکار سرزده و ناخوانده، به افزایش معنا و کیفیت زندگی در بیماران HIV مرتبط است. این امر در کاهش استرس، اضطراب و عصبانیت و افزایش کیفیت زندگی در پرستاران تاثیر دارد. تحقیقاتی دیگر بر روی سربازان قدیمی نشان داد که مدیتیشن مانترا وقوع افکار سرزده را کاهش میدهد و استرس را نیز به حداقل میرساند. بسیاری از افراد می دانند که در هنگام شروع مدیتیشن مانترا تسلط ساده تری بر روی کار دارند زیرا یک نقطه کانونی قدرتمند ایجاد میکند. افراد زیادی هستند که به سختی می توانند افکار خود را به لحظه فعلی هدایت کنند و در عوض احساس می کنند که باید چیز خاص تری داشته باشند تا بتوانند آن را درک کنند. نکته اصلی این است که، با مدیتیشن مانترا، ممکن است بعد از یک جلسه استرس کمتری داشته باشید. با تمرین مکرر، ممکن است کمتر در برابر استرس های آینده واکنش نشان دهید. تمرین مدیتیشن مانترا آسان است.

نحوه کار: چند دقیقه ای وقت بگذارید و در موقعیتی راحت قرار بگیرید. در ابتدا بهتر است یک اتاق آرام را انتخاب کنید. با تمرین های مکرر، ممکن است  قادر شوید که با مدیتیشن مانترا در هرجایی و در هر شرایط آشفته ای ، آرامش پیدا کنید.

یک مانترا برای مدیتیشن انتخاب کنید

مانترا کلمه یا عبارتی است که با صدای بلند یا بی صدا با خودتان تکرار می کنید. این کلمه می تواند یک کلمه معنوی باشد یا می تواند کلمه یا عباراتی مانند "آرامش" یا "من در آسایش هستم" باشد. کلمات یا اصواتی که انتخاب می کنید مهم نیستند به شرطی که تکرار آنها برای شما ساده و راحت باشد.

چشمان خود را ببندید و مانترای خود را برای خود تکرار کنید

در حین انجام این کار، سعی کنید فقط بر روی صدا و احساس مانترای خود تمرکز کنید نه چیز دیگری. اگر فکرهای دیگری را در حال خزیدن به درون ذهنتان خطور کرد، بخاطر توجه به فهمیدن این موضوع از خودتان تشکر کنید و توجه خود را به آرامی به مانترا هدایت کنید.

چند دقیقه ادامه دهید

فقط به تکرار مانترا ادامه دهید و بر روی صدا و احساسی که به خاطر ایجاد صدا در شما ایجاد می شود تمرکز کنید. هر موقع حواستان پرت شد اشکالی ندارد دوباره از حواس پرتی به مانترا برگردید . می توانید با جلسات 5 یا 10 دقیقه ای شروع کنید و تا 20 یا 30 دقیقه کار کنید.

نکات: سعی کنید مدیتیشن مانترا را چند بار در هفته تا دو بار در روز تمرین کنید. بسیاری از افراد ساده ترین راه را تمرین یک جلسه ای در روز به صورت سریع میدانند‌‌. به همین علت این امر به یک عادت منظم تبدیل می شود اما زمان زیادی را نمی گیرد. اگر راحتید میتوانید صدا را در سکوت با خود تکرار کنید. از نظر برخی از افراد این کار ساده تر است و در صورت زندگی با دیگران کمتر دستپاچه و خجالت زده میشوند. شما همچنین می توانید هنگام راه رفتن مدیتیشن مانترا را انجام دهید تا ورزش و مدیتیشن را با هم ترکیب کنید. هنگام قدم زدن فقط از مانترای خود به صورت ریتمیک استفاده کنید.

نویسنده: الیزابت اسکات

منبع:  وبلاگ کالم

ترجمه : گروه مطالعاتی پرنیان

برچسب ها :

مراقبه جمله تاکیدیمدیتیشن جمله تاکیدیمراقبه مانترامدیتیشن مانتراآموزش مراقبه مانترااموزش مدیتیشن مانترا

مقالات پیشنهادی

6 بهانه برای انجام ندادن مراقبه
دوشنبه 13 بهمن 1399
6 بهانه برای انجام ندادن مراقبه
مراقبه
مراقبه در حال پیاده روی
شنبه 27 دی 1399
مراقبه در حال پیاده روی
مراقبه
مراقبه و عادت روزانه
شنبه 20 دی 1399
مراقبه و عادت روزانه
مراقبه

نظر شما درباره این مطلب

دوست گرامی، برای ثبت نظر خود، ابتدا باید در سایت ثبت نام نمایید و یا با نام کاربری و کلمه عبور خود وارد شوید.

نظرات کاربران

    برای این مطلب تاکنون نظری ثبت نشده است.